روایت امیر سرتیپ اسماعیلی از دیدار با مقام معظم رهبری

ارتش  

پایگاه مردمی ارتش جمهوری اسلامی ایران:

 

پایگاه مردمی ارتش::فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) از دیداری گفت که به سامانه s 200 منجر شد.

مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت امیر سرلشگر منصور ستاری با حضور وزیر اطلاعات و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) برگزار شد.

به گزارش پایگاه مردمی ارتش به نقل از خبرنگار سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)‌، در این مراسم که سید محمود علوی وزیر اطلاعات‌ ‌، امیر سرتیپ نامی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ‌، امیر سرتیپ الهامی فرمانده دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(س)‌، سورنا ستاری فرزند سرلشکر شهید منصور ستاری و معاون علمی فناوری رئیس جمهور حضور داشتند امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی در سخنانی گفت: شهید ستاری برای همه ما پدافندی‌ها پدر بود. ایشان اگرچه اکنون در بین ما نیستند اما از جایگاه رفیعی برخوردار هستند.

 

وی ادامه داد: شهید ستاری به ما درس استقامت آموخت و یادآور شد: علم و تکنولوژی و چگونه جنگیدن نیازمند این است که چگونه در مقابل دشمن استقامت کنیم.

 

وی با اشاره به دیدارش با مقام معظم رهبری که سال گذشته انجام شده بود،‌ گفت: سال پیش در محضر مقام معظم رهبری مطالبی را بیان کردم. یکی از آنها این بود که به ایشان عرض کردم دانشگاه هوایی شهید ستاری خانه من است اما اکنون ما یک دانشگاه نیاز داریم که مانند دانشگاه شهید ستاری بتواند در داخل دانشگاه دانشجویان خود را آموزش دهد. با اشاره مقام معظم رهبری دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (س) تاسیس شد. در این دیدار یادآور شدم پنج سال است که از تفکیک دانشگاه هوایی شهید ستاری می‌گذرد و ما پدافندی‌ها توانسته‌ایم پنج رزمایش بزرگ برگزار کنیم. در زمان حیات شهید ستاری «عملیات والفجر8 »انجام شد.از همین رو برنامه‌ریزی کرده‌ایم که برای سال 93 تاکتیک جدید و سرویس جدیدی را ایجاد کنیم که مقام معظم رهبری فرمودند. بروید این کار را روی روی سامانه s200 انجام دهید.

 

امیر سرتیپ اسماعیلی در بخش دیگر سخنان خود خطاب به دانشجویان دانشگاه پدافند هوایی یادآور شد: شهید ستاری قبل از پیروزی انقلاب وارد ارتش شد. در آن دوران جذبه‌های کاذبی وجود داشت و عده‌ قلیلی پای کار بودند. شهید ستاری با 13 سال سابقه کار در حالی که 35 ساله بود معاون عملیات پدافند هوایی شد. در آن زمان بالغ بر 20 نفر سرهنگ در آنجا حضور داشتند. همچنین شهید ستاری چند سال بعد با 20 سال سابقه کار فرمانده نیرو هوایی می‌شود و در حالی که سن کمی داشت شایستگی و کفایت خود را به همه نشان داد.

 

وی ادامه داد: این مهم است که بدانیم هر کسی نمی‌توانست در قسمت فرماندهی و کنترل حرفی برای گفتن داشته باشد اما شهید ستاری در این حوزه نقش پدری داشت. حوزه فرماندهی و کنترل در بخش‌های نظامی و غیرنظامی یک شاهکار به حساب می‌آید. در آن دوران که من و 9 تن دیگر از دوستانم دانشجوی این رشته بودم به صورت مستقیم شاگرد شهید ستاری بودیم .

 

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: آن زمان در دانشگاه هوایی شهید ستاری قسمتی فنس کشیده وجود داشت که روی آن pw نصب شده بود. در این قسمت اسرای جنگی را نگهداری می‌کردند.در هیچ یک از دانشگاه‌های کشور دانشجویان با اسیر جنگی در یک محل تحصیل نمی‌کنند اما ما این کار را انجام دادیم و همان دانشجویان این دانشگاه پس از فارغ‌التحصیلی اکنون در رده‌های بالای مدیریتی و فرماندهی قرار دارند و توانسته‌اند در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل کنند. هنگامی که شهید ستاری به شهادت رسیدند حقیقتا همه دانشجویان با یکدیگر تماس گرفتیم و گفتیم بی‌پدر شده‌ایم.

 

 

به گزارش ایسنا‌، در بخش دیگر این مراسم سورنا ستاری فرزند سرلشکر شهید منصور ستاری با اشاره به چند خاطره گفت: 19 سال است از شهادت پدرم گذشته است اما هنوز این اتفاق برای ما تازگی دارد.

 

وی با اشاره به روز 16 آذر ماه سال 73 بیان کرد: هنگامی که در دانشگاه هوایی انفجاری رخ داد پدرم خودش بی‌مهابا آوارها را کنار می‌زد به گونه‌ای که محافظان ایشان را منع می‌کردند که مبادا ماده‌ای منفجر شود. پدرم در حالی که دانشجویان را از زیر آوار بیرون می‌کشید با زجه زدن می‌گفت: آنها بچه‌های من هستند و هنگامی که در بیمارستان بود نیز خودش شخصا به دنبال کارهای «آی سی یو» و مراقبت‌های عمومی از آنها بود. او هرگز به دنبال کارهای خودش نبود و دغدغه‌اش این بود که پرسنلش به خوبی زندگی کنند. من اکنون به عنوان یکی از مسئولین جمهوری اسلامی ایران می‌گویم که خودم چنین خصوصیاتی را در خودم نمی‌بینم.اگر چه کارهای ایشان را تا حدودی درک کرده‌ام. 22 ساله بودم که از دانشگاه شریف فارغ التحصیل شدم و با توجه به نزدیکی‌ای که با پدرم داشتم یکسری مسائل و نیازها را حفظ می‌کردم.

وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: در دوران دفاع مقدس نیز ایده‌ها و ابتکارات بر نداری‌، بی‌پولی و فشارها عملی می‌شد. باید بگویم اکنون نمی‌توان با شیوه‌های سنتی جنگید مگر اینکه در تمام حوزه‌های نظامی و علمی توسعه دانش داشته باشیم و مانند پدرم علم را به عمل تبدیل کنیم تا بتوانیم از خود دفاع کنیم. یکی از ویژگی‌های پدرم به گفته هم رزمانش همین مساله بوده است. اکنون که به عنوان معاون علمی و، فناوری رئیس جمهور هستم اعلام می‌کنم هر کمکی که از دستم بر بیاید برای دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) انجام خواهم داد.

 

به گزارش ایسنا‌، در بخش دیگر این مراسم امیر سرتیپ غلامی از همرزمان شهید ستاری به بیان خاطراتی از ابتکار‌، مدیریت‌ و اقدامات شهید ستاری پرداخت و گفت: ایشان همواره در انجام کارها و طرح‌های عملیاتی جسور و نخبه بود و به خوبی مسائل را ارزیابی ،‌ پشتیبانی و برای انجام آنها اقدام می‌کرد.

 

در بخش پایانی این مراسم با حضور همسر شهید ستاری‌، سورنا ستاری،‌ امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرار گاه فدامند هوایی خاتم الانبیاء (ص)،‌ حجت‌الاسلام انصاری و امیر سرتیپ الهامی فرمانده دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) از سردیس دانشگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (س) رونمایی شد.

همچنین از خانواده سرلشکر شهید ستاری تجلیل به عمل آمد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



  • یکتا گستر
  • قالب بلاگفا