پایگاه مردمی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
پایگاه مردمی ارتش::فرمانده مرکز توپخانه اصفهان گفت: سازندگان فیلمها در حوزه نقش آفرینی ارتش در دوران دفاع مقدس کوتاهی کرده و اقدامات ارتش را آن طور که باید بازگو نکردهاند.
امیر سرتیپ دوم ستاد رضا جهادی ارسی، فرمانده مرکز توپخانه اصفهان در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، به ویژگیهای "شهید اعرابی" اشاره کرد و گفت: شهید رضا اعرابی در سال ۱۳۶۲ وارد دانشکده افسری شد و بعد از طی دوران دانشجویی در جبهههای حق علیه باطل حضور یافت.
وی با بیان اینکه شهید اعرابی مصداق بارز مقاومت جوان ایرانی است، ادامه داد: او در سال ۱۳۴۲ متولد شد و در سال ۱۳۶۶ در منطقه عملیاتی میمک به شهادت رسید.
امیر سرتیپ دوم ستاد جهادی به خصوصیات این شهید مبارز اشاره کرد و افزود: شجاعت، مناعت طبع ایمان تعهد تخصص خوب او نسبت به امور بارز و برجسته بود و بر همین اساس شهید اعرابی از افسران زبده رابط دسته توپخانه به شمار میآمد.
وی تصریح کرد: شهید اعرابی در بدترین شرایط عملیاتی داوطلب برای اجرای ماموریت میشد و همواره در کارها و انجام عملیاتها و طرحها پیشرو و پیش قدم بود.
فرمانده مرکز توپخانه اصفهان تاکید کرد: در ماموریتهای گروهی نیز شخصا داوطلب میشد تا آنها را انجام دهد چرا که با عشق در سنگر جبههها حضور داشت.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شهید اعرابی یکی از دیدهبانهای متبحر در دسته خود بود، اذعان داشت: مادر شهید اعرابی او را هنوز زنده میداند و اتاقش را با گلهای محمدی آذینبندی کرده و اتاقش مملو از عکسهای شهید است.
وی خاطرنشان کرد: مادران شهدا گوهر گرانبهایی هستند که باید از آنها مستندسازی شود تا خاطرات و ناگفتههای جنگ و شهیدان در تاریخ کشور ماندگار شود.
وی اظهار کرد: والدین شهدا گوهر پنهانی هستند که نباید آنها را فراموش کرد و در زمان حیات آنها ضرورت دارد تا از خاطرات و زندگی نامه شهدا و ویژگیهای آنها سوال شود.
امیر سرتیپ دوم جهادی ادامه داد: عشق حقیقی در وجود شهید اعرابی ریشه دوانده بود و همین امر سبب شد با توجه به اینکه چند بار پیشنهاد ازدواج به او داده شد، اما گفت تا تکلیف و دین خود را نسبت به انقلاب انجام ندهم ازدواج نخواهم کرد. برای ازدواج همیشه فرصت هست، اما برای ادای دین فرصتی وجود ندارد.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: شهید در دوران حیات خود نکاتی را بازگو میکرد که امروز بزرگترین تئوریسینها آنها را مطرح میکنند و این موضوع جای تعمق و تفکر بسیاری دارد.
وی افزود: در آن شرایط و در اوج جوانی، زمانی که گفته میشود پیامی را بگوید او پاسخ میدهد «من چه کسی هستم تا پیام بگویم»، مادری هدایای خود را جبههها میفرستد و یا بچهای نامهای پر از احساس و عشق برای رزمندگان ارسال میکند حاوی پیام اصلی هستند؛ پس بروید و پیامها را از آنها دریافت کنید.
فرمانده مرکز توپخانه اصفهان خاطرنشان کرد: والدین شهدا گوهرهای پنهانی هستند که باید از آنها برای خاطرهنگاری شهدا بهره گرفت تا نسلهای آینده با اهداف، آرمانها ورشادتهای رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند.
وی خاطرنشان کرد: عشق به وطن و ایثارگری رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس به معنای حقیقی روحیه بینظیری در وجود شهدا بود.
فرمانده مرکز توپخانه اصفهان اذعان داشت: حضور امام راحل در دوران دفاع مقدس به جنگ قداست خاصی بخشیده بود و باید گفت که در دنیا چنین قداستی وجود نداشت.
وی در ادامه تصریح کرد: در هیچ کجای دنیا فرمانده ارتش از منبع معنوی برخوردار نیست، اما ارتش و ملت ایران در جنگ و دفاع مقدس از یک فرمانده معنوی که نقش موثری در پیشرفت جنگ داشت، حضور داشتند.
امیر جهادی خاطرنشان کرد: جوانان امروز فرزندان و بردادران همان رزمندگان دفاع مقدس هستند فقط باید زمینه برای حضور آنها در عرصههای مورد نیاز فراهم شود و قطعا هر زمان نیاز باشد وارد میدان نبرد خواهند شد.
وی اذعان داشت: جوانان و فرزندان کشورمان بعد از پیروزی انقلاب در مدارس و دانشگاههای نظام مقدس جمهوری اسلامی تحصیل کردهاند و اگر زمانی حملهای صورت گیرد و دفاعی نیاز باشد قطعا نسل مروز بیشترو با تجربه گذشتگان بهتر مبارزه خواهند کرد.
ارشد نظامی در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری گفت: سربازان ایرانی در دنیا مثال زدنی هستند و قدرت حضور آنها بازدارندگی در سطح جهانی ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اینکه دوران دفاع مقدس مانند یک کتاب مقدس است، اذعان داشت: باید وقایع و رویدادهای دوران دفاع مقدس به نسلهای آینده بازگو شود و ماندگار بماند.
وی ادامه داد: ارتش با انقلاب، مردم و نظام بود و در عرصه دفاع مقدس با تمام وجود تلاش کرد و عاشقانه وارد میدان نبرد شد.
فرمانده مرکز توپخانه اصفهان اذعان داشت: ارتش در دوران طاغوت همچون یک ابزار محسوب میشد، اما این هنر انقلاب بود که پیش از پیروزی انقلاب، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، ارتش را در دست داشت.
وی در ادامه با اشاره به اینکه وسعت انقلاب اسلامی بسیار بزرگ بود، چرا که توانست ارتش را در اختیار بگیرد، گفت: نقش بیبدیل خداوند، روحانیت و در راس آنها امام راحل و همچنین ارتش، منابع عظیم و موثری در به ثمر نشستن و پیروزی انقلاب اسلامی هستند.
وی اضافه کرد: نیروهای ارتش در اسلحههای خود گل قرار دادند و در کنار مردم قرار گرفتند و نظامیان رژیم فاسد شاهنشاهی را هدف گلولههای خود قرار دادند.
ارشد نظامی آجا در استانهای اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری در پایان با بیان اینکه سپاه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی نیروهای زبدهای را تربیت کرده است، گفت: یکی از افتخارات مرکز توپخانه این است که نسبت به آموزش و تشکیل توپخانه سپاه فعالیتهای بیشماری را انجام داده است.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.