حجت‌الاسلام آل‌هاشم: وحدت حوزه و دانشگاه حرکت‌های علمی کشور را معنا می‌بخشد

ارتش  

پایگاه مردمی ارتش جمهوری اسلامی ایران:

 

 

پایگاه مردمی ارتش ::رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: وحدت میان حوزه و دانشگاه به حرکت ‌ای علمی کشور را معنا می‌بخشد.

 

به گزارش پایگاه مردمی ارتش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم  ، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم، در مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه درجمع دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی تبریز طی سخنانی تلاش استعمارگران برای دور کردن نسل جوان از اسلام ناب را یکی از اصلی ترین توطئه‌های دشمنان دانست و گفت: در این مسیر ایجاد تفرقه بین نخبگان و اندیشمندان همواره مورد توجه دشمنان بوده است و وحدت علمای دینی ضمن این که می تواند انگیزه معنوی را در بین دانشجویان و حوزویان برقرار کند می تواند این توطئه دشمن را نیز بی اثر کند.

نماینده ولی فقیه در ارتش در ادامه به تشریح شرایط دانشگاه در زمان قبل از انقلاب پرداخت و دراین باره افزود: در آن زمان دانشگاه از دین و مبانی دینی جدا افتاد و نه تنها نتوانست مسائل کشور را حل کند بلکه خود به مرکزی برای  ترویج اندیشه ها‌ و فرهنگ غرب و شرق تبدیل شد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش یکی از آثار بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی ایران را وحدت میان حوزه و دانشگاه خواند که با بهره‌گیری از رهنمودهای امام خمینی (ره) در سال 59 شکل گرفت.

وی در این خصوص خاطر نشان کرد: وحدت میان این نهاد یعنی حوزه و دانشگاه نه تنها به حرکت های علمی کشور را معنا بخشد بلکه یکی از راهبردهای اصلی حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) برای مقابله با ترفندهای  دشمنان و تحقق اسلام ناب محمدی بود، همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز با نگاهی عمیق نسبت به مسائل جامعه فرمودند وحدت حوزه و دانشگاه یعنی وحدت در هدف،  وحدت این است که همه به سمت یک جامعه اسلامی مستقل و الگو حرکت کنیم.

آل هاشم با تاکید بر این نکته که  وحدت میان حوزه و دانشگاه امروز بیشتر از گذشته احساس می شود افزود: یکی از محورهای اصلی توطئه‌‌های دشمنان اسلام، دورکردن قشر تحصیل کرده از مسائل اجتماعی و دینی است و در این راه دشمنان از شیوه‌های گوناگونی مانند ترویج فساد و بی بند و باری، مد گرایی و اختلاف افکنی میان مذاهب اسلامی و اقوام ایرانی استفاده می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن 27 آذرماه سالروز، شهادت شهید  آیت الله مفتح، خاطر نشان کرد: شهید دکترآیت الله مفتح از جمله افرادی بودند که این توطئه استعمار را احساس کرد و تمام تلاش خود را در راه تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و وحدت میان این دو نهاد بکار برد.

حجت الاسلام آل‌هاشم در بخش دیگری به ویژگی های اساتید پرداخت و الگوی عملی، اخلاقی و حرفه ای بودن برای دانشجو، داشتن صلاحیت و شایستگی های لازم علمی، مهارت در بکار گیری اصول و فنون تدریس، ایجاد اشتیاق نسبت به سرنوشت دانشجو و برخورداری از روحیه پذیرش حق را از جمله ویژگی های یک استاد خوب برشمرد.

وی در ادامه به ویژگی‌های دانشجویان پرداخت و در خصوص نگهداشتن حرمت و احترام استاد، داشتن اخلاق، ایمان و نیت خالص، داشتن ذهن کنجکاو و جستجوگر، متعهد بودن به مسائل کشور، عملی کردن آموخته‌ها و تقویت توان علمی، خوداری از جدال و ستیزه‌جویی در بحث‌ها، بصیر و آگاه بودن به مسائل سیاسی را از جمله این ویژگی‌ها دانست.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تأکید کرد: دانشجویان باید از مسائل سیاسی آگاهی کامل داشته و لحظه شناس باشند اما دانشگاه نباید مرکز فعالیت حزب‌ها، گروه‌ها و جریان‌ها و جناه‌های باشد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه با تشریح شرایط حاکم بر منطقه تصریح کرد: هرچند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره مورد تهدید سخت و نظامی از سوی دشمنان قرار دارد اما اینگونه تهدیدات بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد چرا که دشمنان برخورد سخت با ایران اسلامی را بسیار پرهزینه ارزیابی می‌کنند و از این رو تلاش می‌کند از طریق جنگ نرم و تهاجم فرهنگی جوانان ما را از درون تهی کند و خانواده‌ها را مورد هدف قرار دهند.

آل‌هاشم در پایان با اشاره به تهدیدات و تحریم‌های ظالمانه دشمنان تنها راه مقابله با آن را اقتصاد مقاومتی عنوان و خاطرنشان کرد: بایدصرفه‌جویی و جلوگیری از اسراف و ترویح فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی و مصرف داخلی و عدم وابستگی به نفت در مقابله تحریم‌ها بایستیم.

انتهای پیام/
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



  • یکتا گستر
  • قالب بلاگفا