حضرت آيت الله خامنه اي همچنين جانبازان حاضر در ميدان را مورد تفقد قرار دادند.
حضرت آيت الله خامنهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي در اين مراسم، گام بلند، حماسي و پرشور ملت ايران در انتخابات پيش روي ۲۴ خرداد را بشارت دهنده موفقيتها و دستاوردهاي بزرگتر براي انقلاب و نظام اسلامي دانستند و با توصيه به مردم براي دقت در اظهارات و شعارهاي كانديداهاي محترم بهمنظور شناخت و انتخاب فرد اصلح و همچنين توصيه مؤكد به كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري براي تثبيت اصول و مواضع عاقلانه و حكيمانه نظام اسلامي و پرهيز از ريخت و پاش، تخريب و بداخلاقي، در تبليغات؛ تأكيد كردند: به توفيق الهي، فرداي اين كشور و ملت، فردايي روشن، عزتمدارانه و براي همه الگو خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: ما نميدانيم كه چه كسي رئيس جمهور خواهد شد و نميدانيم كه خداوند متعال دلهاي مردم را بهسوي چه كسي هدايت خواهد كرد اما ميدانيم كه حضور مردم در پاي صندوقهاي رأي كه اعلام حضور قدرتمندانه ملت در عرصه حركت و تاخت بهسوي آرمانهاست، قطعاٌ زمينهساز عزت، مصونيت، آبروي بينالمللي و خوشحالي دوستان و ناراحتي دشمنان خواهد شد.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تبليغات بدخواهان ملت ايران براي دلسرد كردن مردم از حضور در پاي صندوقهاي رأي گفتند: علت اين تبليغات گسترده اين است كه اگر مردم وارد ميدان شوند و حركت پرشور خود را نشان دهند، براي معاندان، گران تمام خواهد شد.
ايشان با اشاره به اظهار نظر مقامات آمريكايي درخصوص انتخابات ايران، افزودند: كساني در مورد انتخابات ايران اظهار نظر ميكنند كه زندان گوانتانامو و هواپيماهاي بدون سرنشين آنها بر فراز روستاهاي محروم پاكستان و افغانستان و جنگافروزي در منطقه و حمايت بيقيد و شرط از رژيم جنايتكار صهيونيستي، مايه بي آبرويي و لكه ننگ آنهاست.
رهبر انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه انتقاد آنها از جمهوري اسلاميِ آبرومند و سرافراز، ارزش جواب دادن ندارد و در خور اعتناي ملت ايران و مسئولان نيست، گفتند: اما اين اظهارات براي آحاد ملت عبرت انگيز است زيرا نشان دهنده ميزان بسيار بالاي حساسيت انتخابات براي آنهاست.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان كردند: جبهه معاندان، ۳۴ سال است كه به هنگام برگزاري هر انتخابات، جنجال آفريني ميكنند و در عين حال همواره هم ناموفق بودهاند و به لطف الهي اين بار نيز ملت بزرگ ايران، به آنها تودهني خواهد زد.
ايشان، مردم را به دقت و تأمل در اظهارات و مواضع كانديداهاي محترم فراخواندند و تأكيد كردند: مردم بايد كسي را ترجيح دهند كه زمينه ساز عزت براي آينده انقلاب و كشور باشد و توانايي حل مشكلات و ايستادگي قدرتمندانه در مقابل جبهه معاندان و الگو كردن جمهوري اسلامي در چشم مستضعفان جهان را داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به تفاوت تشخيصهاي مردم در انتخابات، خاطرنشان كردند: اين تفاوت تشخيصها و علاقهمنديهاي متفاوت به كانديداها نبايد منجر به رودررو قرار گرفتن افراد شود.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: براي انتخاب و گزينش عاليترين مقام اجرايي كشور كه بسيار حساس و مهم است، در كشور، ساز و كار قانوني وجود دارد و بر اساس آن عمل خواهد شد، بنابراين اختلاف نظرها نبايد موجب بروز كدورت شود.
ايشان چند توصيه هم به داوطلبان انتخابات رياست جمهوري داشتند و گفتند: كانديداهاي محترم نيز بايد كار را با حماسه، شور و غيرتمندي به پيش ببرند اما بدون چالش.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: ظرافت كار اينجاست كه بايد در فضاي رقابتهاي انتخاباتي، نشاط، تحرك و گفت و گوهاي گرم و داغ وجود داشته باشد اما نفرت پراكني نباشد.
توصيه ديگر حضرت آيت الله خامنه اي به داوطلبان انتخابات رياست جمهوري، درخصوص نحوه تبليغات و هزينه هاي آن بود.
ايشان تأكيد كردند: مردم درخصوص نحوه تبليغات داوطلبان و همچنين نحوه هزينه ها و ريخت و پاشها قضاوت خواهند كرد و كساني كه براي تبليغات انتخابات، از بيت المال يا پول مشتَبه به حرامِ برخي افراد ديگر استفاده كنند، نخواهند توانست اطمينان مردم را به سوي خود جلب كنند.
رهبر انقلاب اسلامي گفتند: آنچه كه در تبليغات و شعارهاي داوطلبان اهميت دارد، اين است كه مواضع عزت آفرين، صحيح، عاقلانه و حكيمانه انقلاب و نظام اسلامي تثبيت شود.
حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند: مبادا در تبليغات، به برخي افراد معاند در خارج و يا حتي در داخل، چراغ سبز نشان دهيم زيرا دشمن در تلاش است تا مردم را مأيوس و نااميد كند و متأسفانه برخي حنجره ها، زبانها و قلمهاي بي تقوا هم در داخل حرف آنها را تكرار ميكنند.
فرمانده كل قوا در بخش ديگري از سخنان خود در جمع دانشجويان، استادان و فرماندهان دانشگاه افسري امام حسين عليه السلام، پاسداري از انقلاب را يكي از ويژگيهاي ممتاز دانشجويان اين دانشگاه برشمردند و افزودند: يكي از لوازم پاسداري از انقلاب، داشتن شناخت درست و عميق از مباني نظري و اصول انقلاب اسلامي و پايبندي به آنها است.
رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان كردند: در طول انقلاب اسلامي، كساني بودند كه با احساسات و بدون شناخت عميق از مباني نظري انقلاب، وارد ميدان شدند و بعد از مواجه شدن با يك تندباد، راهشان تغيير كرد و از مسير انقلاب خارج شدند.
حضرت آيت الله خامنه اي، يكي ديگر از لوازم پاسداري از انقلاب را شناخت دقيق تاريخ انقلاب دانستند و افزودند: تاريخ انقلاب اسلامي، در واقع عينيتِ مباني نظري آن است و نشان دهنده آزموده و تجربه شدنِ مباني نظري در ميدان عمل است.
ايشان با اشاره به تمركز بيش از حد رسانه هاي بيگانه بر برخي نقاط ضعف كوچك و بزرگنمايي دَهها برابري آن، خاطرنشان كردند: هدف آنها به فراموشي سپرده شدن تجربه هاي موفق نظام اسلامي و القاي نادرستي مباني نظري انقلاب در مرحله عمل است. بنابراين همه مردم به ويژه جوانان بايد از تاريخ انقلاب آگاهي كامل داشته باشند.
فرمانده كل قوا تأكيد كردند: يكي از وظايف مهم مسئولان و فرماندهان دانشگاه امام حسين عليه السلام و همچنين مسئولان و استادان همه دانشگاهها، آشنا كردن جوانان با تاريخ انقلاب اسلامي است.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: آشنايي نسل جوان با تاريخ انقلاب اسلامي، زمينه ساز آيندهاي اطمينان بخش و قطعي خواهد بود.
ايشان خاطرنشان كردند: از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون، هر قدمي كه انقلاب برداشته، نويد دهنده قدم بعدي بوده است و به همين دليل هرگز دچار بُنبست نشدهايم و در دالان يأس و نااميدي قرار نگرفتهايم.
رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: همواره فرج و مسير حركت بهسوي آرمانها، در مقابل ما باز بوده است و اگر در مواقعي پيشرفت مناسب نداشتيم بهدليل كوتاهي و سستي خودمان بوده است و نه بُنبست بودن راه پيش رو.
در اين مراسم سردار سرلشكر محمدعلي جعفري، فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به ارتقاي سطح آمادگيهاي دفاعي و تقويت توانمنديهاي داخلي نيروهاي سپاه پاسداران براي واكنش همسطح و اثرگذار در برابر هر نوع تهديد دشمن، تأكيد كرد: معنويت افزايي و تقويت بنيه اعتقادي و معرفتي در صدر برنامه هاي آموزشي سپاه پاسداران قرار دارد و نظام جامع آموزشي و تربيتي در مراكز آموزشي سپاه در حال اجرا است.
سردار دريادار پاسدار مرتضي صفاري، فرمانده دانشگاه امام حسين (ع) نيز گزارشي از برنامه ها و دوره هاي علمي، آموزشي، فرهنگي و رزمي اين دانشگاه بيان كرد.
در اين مراسم همچنين جمعي از فرماندهان، استادان، دانش آموختگان و دانشجويان نمونه دانشگاه امام حسين (ع) هداياي خود را از دست فرمانده معظم كل قوا دريافت كردند و نماينده دانشجويان دانشگاه امام حسين (ع) نيز مفتخر به دريافت سردوشي شد. در ادامه، دانشجويان دانشگاه امام حسين (ع) طرح ميداني «فَاستَقِم كَما اُمِرت» را اجرا كردند.
اجراي تمرين هاي آمادگي رزمي، بخش ديگري از برنامه هاي اجرا شده به وسيله دانشجويان دانشگاه امام حسين (ع) بود.
در پايان مراسم، يكانهاي حاضر در ميدان از مقابل فرمانده كل قوا رژه رفتند
.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.