پایگاه مردمی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
پایگاه مردمی ارتش::فرمانده نیروی دریایی ارتش در دیدار با خانواده شهید علیاصغر سلیمانی گفت: شهید سلیمانی برای برپایی کلاسهای قرآنی نیروی دریایی تلاش بسیار میکرد و فعالیت بسیاری برای رشد معنوی نیروها و آموزش تخصصی آنها داشت.
به گزارش پایگاه مردمی ارتشبه نقل از خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، جامعه قرآنی کشورمان عصر روز گذشته، اول مردادماه، به دیدار خانواده شهید ناخداسوم علیاصغر سلیمانی، عضو نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی رفتند.
امیر دریادار حبیبالله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش، در این دیدار پس از شنیدن سخنان علی قربانی، مسئول قرآن و عترت سازمان بسیج تهران بزرگ، درباره معرفی شهیدان قرآنی و شناسایی 220 نفر از آنها از سال گذشته و همچنین برپایی یادواره «سورههای سرخ» و خبر دادن از اینکه همایش بزرگی طی هفته دفاع مقدس با حضور 7 هزار نفر در این رابطه برگزار میشود، گفت: امیدوارم که این جلسات تلنگری برای جامعه ما باشد تا درباره شهدا کوتاهی نکنیم.
وی با بیان این مطلب افزود: ما باید خود را مدیون خون شهدا بدانیم و راه پرافتخار آنان را ادامه دهیم؛ زیرا آنچه امروز در کشورمان از عزت، بزرگی و جایگاه ایران در جهان داریم، در نتیجه خون شهداست.
امیر سیاری ادامه داد: این فرهنگ باید به جوانان انتقال داده شود و همیشه مورد توجه باشد. متاسفانه در این باره کم کاری شده است. امیدوارم که این اقدامات در سیر انجامش بیش از پیش پیشرفت کند و باعث شود که جایگاه و ارزش شهدا بیش از پیش شناخته شود.
وی با بیان اینکه شهید سلیمانی را از سال 70 میشناسد، اظهار کرد: شهید سلیمانی در آن دوران فرمانده تیپ امام حسین(ع) نیروی دریایی در بندرعباس بود. وی ویژگیهای خاصی داشت و به شعر علاقهمند بود و حتی خبر دارم که کتابی از وی نیز منتشر شده است.
امیر سیاری در ادامه سخنانش از ماموریت تیپ امام حسین(ع) در پدافند جزایر خلیج فارس همچون تنب بزرگ، تنب کوچک، سیری و لاوان یاد کرد و گفت: در آن زمان امکانات فعلی برای برپایی کلاسهای قرآن وجود نداشت و نیروها در این منطقه مستقر بودند.
وی با اشاره به علاقهمندی شهید سلیمانی برای برگزاری کلاسهای قرآنی برای اعضای نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: اینکه این شهید برای برپایی کلاسهای قرآنی تلاش بسیار میکرد، نکتهای ارزشمند بود. زیرا گاه همه امکانات برای برپایی چنین برنامهای مهیا است، ولی گاه این طور نیست و افرادی عاشقانه پای کار میایستند.
امیر سیاری با اشاره به لزوم روحیهدهی بالا به اعضای نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: شهید سلیمانی برای برپایی این کلاسها تلاش بسیار کرد. همچنین هیئتی را نیز علاوه بر کلاسهای قرآن در جزایر خلیج فارس طی ماموریت خود راه انداخت.
وی از انتقال خود به انزلی طی سال 77 یاد کرد و گفت: در همین راستا شهید سلیمانی نیز به انزلی منتقل شد. در اینجا نیز به راهاندازی کلاسهای قرآن و هیئت پرداخت. راه وی هنوز ادامه دارد و طی ایام محرم هیئت هنوز برپا میشود.
دریادار سیاری همچنین افزود: شهید سلیمانی فعالیت بسیاری برای رشد و فعالیت معنوی نیروها و آموزش تخصصی آنها داشت و مسابقاتی نیز که برگزار شد به دلیل وجود این شهید والامقام برپا شد.
وی از انتقال این شهید پس از انزلی به تهران یاد کرد و گفت: وی سپس به چابهار رفت و سال 82 دوباره به تهران آمد. همکاری من و شهید سلیمانی ادامه داشت تا اینکه قرار شد رزمایش عاشقان ولایت برگزار شود.
دریادار سیاری با اشاره به اثرگذاری وی در برنامههای تبلیغاتی و مذهبی این رزمایش گفت: وی 15 آذرماه 84 و حین سفر به چابهار برای برپایی این رزمایش در سانحه هوایی هواپیمای c130 به شهادت رسید.
وی از پشتکار، جدیت در کار و شوخطبعی این شهید به عنوان ویژگیهای بارز یاد کرد و ادامه داد: وی انسان وارستهای بود و با توجه به اینکه از همرزمان و همکاران من به شمار میآمد، احساس نزدیکی به وی داشتم.
امیر سیاری با بیان اینکه به وجود شهدای کشورمان افتخار میکنم، افزود: با این حال، فقدان وجود این همرزم سالهای دور، حس کمبود در من ایجاد کرد. وی در همه ابعاد آموزشی، فرهنگی و ... فعالیت گسترده داشت.
وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم که ادامه دهنده راه شهدا باشیم، اظهار کرد: این رویکرد باید به جوانان منتقل شود تا بدانند که شهدا چه کارهایی انجام دادهاند.
امیر سیاری با مهم و دقیق خواندن این اقدام گفت: هنوز نتوانستهایم فرهنگ شهدا را در جامعه منتقل و پیاده کنیم که این موضوع باید آسیبشناسی شود؛ چرا که هرچه داریم به برکت خون شهداست.
سپس اسماعیل سلیمانی، فرزند ارشد آن شهید، به صحبت پرداخت و اظهار کرد: شهید سلیمانی در سال 57 وارد نیروی دریایی ارتش شد. وی همچنین سابقه حضور 96 ماهه در خاک و آب مناطق عملیاتی جنگ را داشت.
وی به هدف قرار دادن سکوهای البکر و الامیه توسط ناوگان جمهوری اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: ما اصالتاً سیستانی و اهل زابل هستیم و در دوران جنگ نیز در بندرعباس زندگی میکردیم.
سلیمانی از برعهدهگیری مسئولیت دارالقرآن نیروی دریایی شهر انزلی یاد کرد و گفت: مهدی نگهدار، احدی و حسن رجبی از قاریانی بودند که با نظارت شهید سلیمانی پرورش یافتند.
وی از پذیرش معاونت نظامی عقیدتی سیاسی ارتش پس از انتقال به چابهار توسط پدرش یاد کرد و ادامه داد: شهید سلیمانی توانست مسابقات قرآنی را برای قاریان و حافظان قرآن در این منطقه راهاندازی کند. همچنین توانست سربازان را با مسائل روزآمد از طریق قرآن کریم آشنا کند.
سلیمانی با اشاره به کسب مقام دوم رشته درک مفاهیم توسط شهید سلیمانی در مسابقات آجا اظهار کرد: ایشان بیشتر در حوزه تفسیر و درک و مفاهیم فعالیت داشت و همچنین به شعرسرایی درباره اهل بیت(ع) نیز میپرداخت.
وی با اشاره به اشعار و دستنوشته پدرش که همراه وی در هواپیما بود و هنوز سالم مانده بود، افزود: این دستنوشته سالم مانده است و حتی شعری که پدرم درباره اهل بیت نوشته بود، سالم است و اسامی اهل بیت نیز در این سانحه هوایی دچار آسیب نشده است که شاید این موضوع بیانگر آن باشد که هر آنچه خدا میخواهد از گزند در امان میماند.
وی سپس آلبومی از عکسهای پدرش را به حاضرین نشان داد و شعری را که شهید در مدح امام رضا(ع) سروده بود، قرائت کرد.
در پایان لوح تقدیری از سوی جامعه قرآنی به خانواده این شهید والامقام اهدا شد.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.